• Passerbricka och larm Open or Close
  Passerbrickor finns att hämta hos studentföreningen WEST. Brickorna fungerar som nyckel vid passage i Campus Varbergs lokaler samt som legitimation vid utskrift och kopiering. Larmtillkoppling sker automatiskt på kvällen klockan 24.00. Om du förlorar din bricka anmäler du omedelbart detta till WEST där du också beställer en ny som kostar 70 kronor. Efter avslutade studier lämnas passerbrickan tillbaka till WEST, den kan även lämnas in i receptionen.
 • Datorer och inloggning Open or Close
  Inloggningsuppgifter till de stationära datorerna på Campus Varberg skickas till dig via sms och/eller e-post. Inloggningsuppgifter till det trådlösa nätverket kan du få av din utbildningssamordnare, i receptionen eller av WEST. Om du får problem med inloggningen är det enklast att felanmäla detta här eller på Campus Varbergs hemsida.
 • Eduroam Open or Close
  På Campus Varberg har du tillgång till eduroam – ett samarbete mellan högskolor och universitet världen över för att underlätta nyttjandet av varandras trådlösa nätverk. En student eller anställd vars universitet/högskola är medlem i eduroam kan, med sitt användarnamn från sitt hemuniversitet, logga på det trådlösa nätverket på alla andra högskolor och universitet som är anslutna till eduroam. Har du problem att ansluta till Eduroam, kontakta respektive högskolas IT-avdelning.
 • Utskrift och kopiering Open or Close
  För utskrift och kopiering använder du din passerbricka som du kan aktivera och fylla på hos WEST. Kopiator och skrivare finns i B-husen på plan 2 och i biblioteket, dessutom finns en färgskrivare/kopiator i E2-huset på plan 3. Hos WEST finns också en scanner.
 • Brandskydd Open or Close
  Utrymningsövning sker minst en gång om året. Information om vad du ska göra vid brand, uppsamlingsplats med mera hittar du i samtliga klass- och grupprum och i de flesta gemensamma ytorna. Du hittar också informationen här nedanför. • Automatiskt brandlarm/utrymningslarm är kopplat direkt till Räddningstjänsten. Brandlarmet aktiveras via rökdetektorer. • Lokalerna är försedda med inomhusbrandposter. Brandgasventilation finns i trapphus i form av öppningsbara fönster. Nödbelysning finns i samlingslokaler och trapphus. • Utrymningsövning genomförs minst en gång om året. Utrymningsplaner finns uppsatta på strategiska platser. • Vid övning ansvarar lärare/personal för att alla lämnar det våningsplan som de vid aktuellt tillfälle vistas på. • Observera att hissar ej skall användas. • Efter utrymningen samlas alla på uppsamlingsplatsen som är framför Hamnmagasinet. Vid frågor om brandskydd kontakta vaktmästare Jan Svärdström. Telefon: 0340-69 74 10 E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Campusbiblioteket Open or Close
  Campus Varbergs bibliotek drivs av Varbergs kommun och Högskolan i Halmstad och är beläget i E-huset. Aktuella öppettider hittar du utanför biblioteket eller på bibliotekets hemsida, www.campusbiblioteket.se
 • WEST – Warbergs enade studenter Open or Close

  WEST är studentföreningen för dig som pluggar i Varberg! WEST jobbar också för att skapa en länk mellan studenterna, Campus Varberg och Varbergs kommun så att de på bästa sätt kan göra studietiden bra vad gäller studiemiljö och trivsel på Campus.

  För mer information om WEST aktiviteter, medlemskap och rabatter kontakta WEST-kontoret som är beläget på nedersta plan i E-huset. Du hittar även mer information och kontaktuppgifter på WEST hemsida, www.westvarberg.se